Beschermingsbewind, inkomensbeheer & mentale coaching

Beschermingsbewind, budgetbeheer, financial & mental coaching

Beschermingsbewind.

Beschermingsbewind is geschikt voor personen die niet meer in staat zijn om hun financiële administratie te regelen. D. van de Vosse kan uw financiële belangen en vermogen voor u beschermen en beheren. Wij zorgen ervoor dat al uw financiën op orde zijn en dat al uw rekeningen op tijd worden betaald. Wij zorgen ervoor dat u weer een stabiele financiële situatie krijgt en dat u het overzicht over uw financiën weer terug krijgt. Beschermingsbewind verloopt via de kantonrechter en er gelden strenge regels en voorwaarden, lees hier meer over door op onderstaande logo te klikken. 


 

 

Inkomensbeheer. 

Wanneer beschermingsbewind een strenge maatregel is maar u toch hulp bij uw financiën nodig heeft dan is inkomensbeheer een goed alternatief. Inkomensbeheer gaat buiten de rechtbank om, wel onder toeziend oog van het AFM. Voor inkomensbeheer word een contract afgesloten, voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand. Budgetcoaching & mentale coaching.

Naast beschermingsbewind en inkomensbeheer bieden wij ook nog budget coaching en mentale coaching aan. Dit betreft maatwerk en er zal een plan de campagne gemaakt worden na een vrijblijvend intakegesprek. Vanuit financieel oogpunt zullen tips & trucs gegeven worden, telefonische ondersteuning en gesprekken wanneer nodig. Het mentale aspect zal worden vormgegeven door middel van sport en fitness om zo discipline en doorzettingsvermogen aan te leren. De ervaringen vanuit een opleiding bij de luchtmobiele brigade en het trainen voor en lopen van marathons liggen hier aan ten grondslag.